6 June 2019

THE GREEK BAKER

The Baker starts working during the night, long before dawn every day, in order to have his products ready for sale early in the morning. Bakers produce various types of breads, pastries, pies or even cakes in some cases. Therefore, he has to prepare different kinds of dough, weigh and shape it. Then, he follows various recipes, mixes ingredients and bakes his products. Lastly, he sells his products to his daily customers and also sometimes supplies local companies such as hotels, cafes, and restaurants with them.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ

Ο Φούρναρης ξεκινάει τη δουλειά κατά τη διάρκεια της νύχτας, πολύ πριν το ξημέρωμα καθημερινά, για να έχει τα προϊόντα του έτοιμα προς πώληση νωρίς το πρωί. Οι αρτοποιοί παράγουν διάφορα είδη ψωμιού, αρτοσκευάσματα, πίτες ή ακόμα και γλυκά σε κάποιες περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο, πρέπει να προετοιμάσει διάφορα είδη ζύμης, να τη ζυγίσει και να τη διαμορφώσει. Έπειτα, ακολουθεί ποικίλες συνταγές, αναμειγνύει υλικά και ψήνει τα προϊόντα του. Τέλος, πουλάει τα προϊόντα στους καθημερινούς του πελάτες και επίσης μερικές φορές προμηθεύει τοπικές επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια μ’ αυτά.

No comments:

Post a Comment