30 January 2019

The traditional butcher





Die Traditions Metzgerei  Demmer liegt in der Mitte von  Solingen Ohligs. Die Metzgerei existiert es seit 36 Jahren. Sie beschäftigen 5 bis 8 Mitarbeiter. Ihr Arbeitstag beginnt um 8 Uhr, Öffnungszeit ist von 10 bis 18 Uhr. Die zwei Stunden vor Ladenöffnung sind dafür da, um das Fleisch herzustellen und zu kochen. Das meist verkaufte Fleisch ist Rindergehacktes.
Es gibt mehrere Berufsperspektiven. Diese sind: Fleischer und Fleischverkäufer. Das Fleisch ist von einem Bauernhof in Düsseldorf.

The traditional butcher Demmer is in the middle of Solingen Ohligs. Butcher Demmer exists since 36 years. They occupy 5-8 people. Their workday begins at 8 am. Their open time for public is from 10 am and they close at 6 pm. The two hours before they open, are  for  cooking and making the meat. The most selled meat is minced meat of beef. There are different work opportunity: butcher and shop asisstant. The meat is from a farm near Düsseldorf.

No comments:

Post a Comment